Valentijn, the day after.

valentijn

Tegendraads als ik ben post ik liever een nieuw bericht op 15 februari dan op 14 februari. Al hoeft ik dit nou niet bepaald te doen om hier te kunnen verkondigen hoeveel kaarten ik gisteren heb ontvangen. Dat was dan weer niet zo spannend: het was er één. Maar wat voor één!

Clueless

In de bus viel een allerliefst roze kaartje met daarop hartjes in de vorm van een ballon en de tekst: “Jij bent leuk. Mag ik je houden?” Het kaartje kwam uit een witte envelop met daarop ‘mevrouw’ voor mijn volledige naam, hetgeen mij wel verwonderde. Gretig opende ik de kaart en binnenin stond dat er een verrassing voor me aan zat te komen. Hiervoor moest ik mijn email in de gaten houden. ‘Liefs, T.’ Mijn hersentjes gingen razendsnel aan het werk. Ik ken geen Tom, Terrence, Tim… geen Tarik, Thijs of Timo. Nee, ik kon echt niemand bedenken. 

Even later had ik mijn moeder aan de telefoon. Nee hoor. Ik heb haar echt niet helemaal happy met de kaart in mijn hand opgebeld. Jee, kom op. Nee, ik sprak haar over iets heel anders, toen mijn oog toch weer op de zoetsappige kaart viel die op tafel lag. “Volgens mij is het reclame,” zei ik tegen mijn moeder. Stiekem keek ik natuurlijk toch iets vaker dan normaal in mijn mailbox. Helaas, nada van mijn mysterious T. 

De ontknoping

Alsof het zo moest zijn haperde mijn televisie. Ik wist dat Vodafone een update zou uitvoeren vanwege een overname… Even in mijn mailbox kijken hoe dat nou exact zat.  Oja, vanaf 15 februari gaat Vodafone Thuis over naar…. T-mobile

Ik kijk nog eens naar het kaartje. Het ziet er opeens een stuk minder ‘allerliefst’ uit. En even de facebook groep van T-mobile raadplegen leert me dat T-mobile natuurlijk al die andere klanten ook leuk vindt en wil houden. T is dus een player eerste klas. Overigens heb ik nog altijd geen email ontvangen en verlies ik mijn interesse als iemand me te lang laat wachten. Nee T. Je hebt dat niet zo geweldig aangepakt, want nu denk ik helemaal: ‘eerst zien en dan geloven.’ 

Maar zeg eens T…. nu ik jou wél dat stukje persoonlijke aandacht heb gegeven op mijn blog… ga je het nog een beetje met me goedmaken dan? Weet je wat…. stuur je antwoord maar in een email!

* Twee heren van T-mobile zijn inderdaad gaan mailen en zijn hoogstpersoonlijk een grote bos rozen komen brengen!

Reageer