Een opgeruimd hoofd in het nieuwe jaar? Meedoen dan!

opgeruimd hoofd

Op de valreep nog een winactie (en opgeruimd hoofd) in 2016!

 

Zoals vermeld in het artikel over het boek van Jolanda Meijer ‘een opgeruimd hoofd in 7 stappen’, aan mij de eer een exemplaar weg te geven aan een lezeres van SheBlogs. Want er is natuurlijk niets fijner dan een beetje ondersteuning bij de uitvoering (ja, dit jaar echt!) van je goede voornemen voor 2017. Dus doe nog even snel mee, want op 1 januari maak ik de gelukkige bekend. Wat moet je doen om in aanmerking te komen? Gewoon hieronder vertellen waarom jij dit nodig hebt om 2017 goed in te luiden. De winnaar krijgt automatisch bericht. 

De actie is gesloten en de winnaar heeft bericht gehad. 

7 reacties


 1. Eerlijk is eerlijk ik had altijd al een beetje een druk, vol en chaotisch-achtig hoofd, maar sinds de komst van ons meisje (ze Is nu drie maanden en wooit zeven weken bij ons) Is het niet meer te doen!!! Ik loop achter de feiten, m’n opdrachten, twee pleegkinders, huishouden, manlief, vriendinnen of überhaupt ons sociale leven, kortom achter de feiten aan…

  Wat ik eerder nog grappig chaotisch of druk was (als in altijd 5 min te laat, per ongeluk ongekamde haar of appje naar verkeerde persoon), vergeet ik nu medicijnen in te nemen, doktersafspraken en meer niet grappige dingen…

  Een opgeruimd hoofd klinkt hemels! Hij staat op mijn verlanglijstje!!!

  Beantwoorden

  1. Haha. Ontzettend herkenbaar. Ik heb altijd een hekel gehad aan te laat komen. Sinds ik een kind heb ben ik zelden op tijd. Shame on us!

   Beantwoorden

 2. Een opgeruimd hoofd is een prima start voor het nieuwe jaar! Ik maak me vaak veel te druk over van alles en nog wat, dus ik kan wat dat betreft wel wat tips gebruiken!

  Beantwoorden

 3. Na jaren chaos ben ik nu beetje bij beetje begonnen om die, op meerdere fronten, aan te pakken. Zonder overdrijven: het is best een puinzooi bij mij thuis. Wellicht heb ik ergens nog wel een boek liggen met dit onderwerp. Daar ben ik nu dus mee bezig: boeken bij elkaar zoeken en ik moet iemand gaan charteren om een boekenkast in mekaar te zetten… Dit boek zou in ieder geval als geroepen komen en zeer welkom zijn. Belangrijkste reden: werkloos. En als je geen ruimte in je hoofd hebt, wordt het ook lastig om je vol overgave op sollicitaties en vervolgens een baan te storten. Dit te winnen boek kan mij een extra stimulans geven.

  Beantwoorden

 4. O mijn hoofd opgeruimd hebben dat zou echt heerlijk zijn. Alleen weet ik even niet waar te beginnen. Ik ben iemand die alleen maar ligt te malen

  Beantwoorden

 5. Soms ben ik een hele dag druk bezig, maar als ik dan ’s avonds terug kijk, vraag ik me af wat ik de hele dag gedaan heb, want “er is niets gebeurd”. Daarnaast ben ik ook altijd alles kwijt, omdat er op (on)verklaarbare wijze mijn spullen nooit op de plek liggen, waar ik ze neer had willen leggen. Ik ben gewoon te snel afgeleid met dingen die nog moeten gebeuren, dat niets af komt, en er steeds meer gedaan moet worden en wat de chaos alleen maar groter maakt.

  Beantwoorden

 6. Na een zware hersenschudding ben ik genoodzaakt om heel geordend te leven, maar oh wat is dat toch moeilijk. Niets is zo lekker dan je lekker verschuilen in de chaos.

  Beantwoorden

Reageer