Winnen! 5x het boek ‘Het leven van Tess’

Boek winnen Tess Bleeker

SheBlogs is er even tussenuit geweest, maar is weer terug om niet meer weg te gaan. En hoe kan dat beter gevierd worden dan met een winactie? In juni 2016 werd het boek gepubliceerd van Tess Bleeker: Het leven van Tess. SheBlogs mag onder haar lezeressen maarliefst 5 boeken verloten! 

Heb jij nog een plekje in je boekenkast en wil je dit boek ontzettend graag winnen? Geef dan hier op de website je reactie, waarom jij graag dit boek zou willen winnen.  Op 2 November worden de winnaressen bekend gemaakt. 

De populaire column uit Flair nu gebundeld ; gelezen door 450.000 lezeressen per week!

 

‘Ik dacht dus dat ik mijn leven prima voor elkaar had. Leuke man, geweldig kind, jaren dertig woning met voor-en achtertuin, gezinsauto voor de deur en een prima baan. Tot ik ontdekte dat de pit eruit is. Mijn man had dat kennelijk al eerder in de gaten, want hij was alvast verder gaan kijken. En voor ik het echt doorhad, tekende ik de scheidingspapieren en was ik weer helemaal terug bij af. Mijn echte naam kan ik niet vertellen, want dan zou ik gelyncht worden vanwege de details die ik prijsgeef. Ik schrijf mijn ervaringen op omdat ik weet dat alle  vrouwen van rond de dertig, net als ik, hun best doen, maar dat het vaak niet gaat zoals je zou willen. Graag maak ik jullie deelgenoot van mijn blunders, mijn verliefdheden, mijn zorgen als single-ouder en mijn uitspattingen met vrienden. Omdat ik weet dat jullie soms net zo worstelen met het leven, maar dat er ondanks alles heel veel te lachen is.’

Het leven van Tess is een heerlijk herkenbaar boek waarin de hoofdpersoon ontdekt dat je veel kwijt kunt raken in je leven, maar niet jezelf: je humor, je dadendrang, je avontuurlijke instelling, je flexibiliteit en je doorzettingsvermogen.

De winnaars hebben bericht gehad.

26 reacties


 1. Het lijkt mij een erg leuk en interessant boek, een beetje zelfontdekking.

  Beantwoorden

 2. Dit is echt een boek voor mijn vrouw, voor haar doe ik graag mee.

  Beantwoorden

 3. Een boek met een lach en een traan….. ik zou het graag willen lezen!

  Beantwoorden

 4. Heb zeker nog plek in mijn boekenkast voor dit boek. Heel benieuwd naar haar ervaringen. Denk ook dat humor een belangrijk ingrediënt is als het even niet gaat zoals je zou willen dat het gaat.

  Beantwoorden

 5. Welkom terug, en niet meer weg gaan hoor!
  Ben benieuwd naar dit boek, klinkt als een paar heerlijke avondjes lezen

  Beantwoorden

 6. Wwo, dit boek zou verplichte kost moeten worden voor veel vrouwen. Wat maken we allemaal mee met z’n allen. Het is dan heel fijn om te lezen wat een andere vrouw doet in situaties die ons zo bekend voorkomen. Gedeelde smart is toch halve smart en gedeeld geluk is dubbel geluk. Lieve Tess, ik zou heel graag je avonturen willen lezen. Humor en herkenning zijn voor iedereen superfijn en dat kan ik op dit moment heel goed gebruiken. Alvast een dikke kus van mij en zet hem op!

  Beantwoorden

 7. ja,van de columns uit de Flair, Ik lees ze altijd graag.
  Super leuk dat er nu een boek van is.

  Beantwoorden

 8. Ik ben erg nieuwsgierig naar het boek, zou het boek graag willen lezen !!

  Groetjes Anneliese

  Beantwoorden

 9. Zeer herkenbaar en heel benieuwd hoe zij deze strubbelingen aanpakt en te boven komt, inspiratie om zelf beter naar mijn leven te gaan kijken. Enne top dat je er weer bent

  Beantwoorden

 10. Wauw, lijkt mij een eye-opener om een keer zo’n eerlijk boek te lezen. Kom maar door! Hier in de boekenkast is er zeker plek voor.

  Beantwoorden

 11. Herkenbare situaties. Ben benieuwd hoe zij omgaat met bepaalde opstakels en de soms onmogelijke problemen oplost.

  Beantwoorden

 12. Heel herkenbaar, ik lees haar columns regelmatig, met humor bestrijd je tegenslag beter dan met chagrijn! Ik hoop dat ik een gelukkige winnaar mag zijn.

  Beantwoorden

Reageer